bild
Skolan för
datavetenskap
och kommunikation
KTH / CSC / Kurser / 2D1320 / tilda06 / Hemtal

Hemtal

Regler för bonuspoäng från hemtal och labbar finns i kurspm.

På KTH CSC tillämpar vi en hederskodex. Läs den!

Regler för hemtalsredovisning

Hemtalen rättas av en kompis på övningen och lämnas sedan in till övningsassistenten som kontrollerar. För att bli godkänd måste man ha gjort ett ärligt försök; allt behöver inte ha blivit rätt.

Skriv lösningen som du skulle göra på en tenta, dvs läsligt och strukturerat. Rita gärna förklarande bilder. Det gäller för dig att övertyga rättaren och övningsassistenten att du har förstått.

OBS. Skriv ditt namn och personnummer överst till höger på alla papper du lämnar in. Rättaren skriver "G" eller "IG", samt sitt namn och personnummer överst till vänster på första sidan.

Hemtalen

  • Pythonuppgifter. Ger inga bonuspoäng - för egen övning.
  • Din lösning av hemtal 1 lämnas in handskriven på övningen 6/9.
  • Din lösning av hemtal 2 lämnas in handskriven på övningen 13/9.
  • Din lösning av hemtal 3 lämnas in handskriven på övningen 20/9.
  • Din lösning av hemtal 4 lämnas in handskriven på övningen 27/9.
  • Din lösning av hemtal 5 lämnas in handskriven på övningen 4/10.
  • Din lösning av hemtal 6 lämnas in handskriven på övningen 11/10.

Kan du inte närvara?

Hemtalen är inte ett obligatoriskt moment. Man behöver inte göra dem för att bli godkänd på kursen. Därför kan man inte förvänta sig att få tillfälle att redovisa dem vid annat tillfälle än på övningarna. Halva poängen med hemtalen är dessutom genomgången och rättningen av dem på övningen.

Har man obligatorisk undervisning som sammanfaller med övningen får man lämna in sin lösning personligen till kursledaren senast på föreläsningen innan övningstillfället som hemtalet ska redovisas på. Man måste då på sin lösning även beskriva anledningen, dvs åtminstonde kurs och kurskod och vilket obligatoriskt moment det gällde. Skriv även upp e-postadress du kan nås på!

Har man annan undervisning som sammanfaller med övninen får man för max 2 hemtal lämna in sin lösning personligen till kursledaren senast på föreläsningen innan övningstillfället som hemtalet ska redovisas på. Man måste då på sin lösning även beskriva anledningen, dvs åtminstonde kurs och kurskod och vad för slags undervisning det gällde. Skriv även upp e-postadress du kan nås på!

Copyright © Sidansvarig: Magnus Rosell <rosell@csc.kth.se>
Uppdaterad 2006-10-04